Toch nog Yamaha nieuws!

Naast de Tech Max TMAX was het erg stil vanuit het Yamaha-kamp op de EICMA. Iedereen hield er daarom rekening mee dat het gedaan was met het 2011-nieuws. Maar schijn bedriegt. Want net voor het te perse gaan van deze MOTO73 kwam de prijslijst binnen van Yamaha. Daarop staan een XT1200Z Explorer ABS, YZF-R1 SP en een XVS950A Dark Star op. Perschef Hans Groenendijk houdt nog even zijn kaken stijf op elkaar maar zal dat niet te lang vol kunnen houden. Dealers hebben de modellen in het diepste geheim al mogen zien. Wij houden het scherp in de gaten.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?