Toename diefstal motoren

De politie van Leiderdorp en Leiden merkt op dat er meer motoren worden gestolen dan normaal (in hoeverre je daarover kunt spreken…). De afgelopen maand zijn er acht motorfietsen gestolen, zes in Leiden Zuid en twee in Leiderdorp. Vorig jaar werden er in dezelfde periode geen motoren gestolen.

Om te voorkomen dat er nog meer motoren ontvreemd worden, is de politie extra in de wijken aanwezig. Zowel onopvallend als opvallend. De politie raadt aan om naast een stuur- en schijfremslot een extra kettingslot te gebruiken, zodat de motorfiets verankerd kan worden aan een vast object.

Ook elders is helaas meer interesse voor motoren die van iemand anders zijn. De politie heeft woensdag een 45-jarige man uit Amsterdam aangehouden op de A8 in Oostzaan wegens diefstal van een motor. Surveillerende agenten zagen de motor voorbijrijden en herkenden het voertuig als gestolen.

Bron: Blik op Nieuws
Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.