Toertocht voor de kerk

In het Gelderse Geesteren wordt er elke laatste zondag van de maand in de plaatselijke kerk een zangavond georganiseerd. Deze zangavond, genaamd Zangdagavond, zal op 27 juni een verrassende wending aannemen. Een aantal enthousiaste motorrijders zal namelijk vanaf drie uur ’s middags vanaf De Schephuve, een toertocht rijden die in het teken staat van de kerk. De tocht zal eindigen in de kerk, waar de motorrijders zullen deelnemen aan de zangavond.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.