Toertochten gezocht

Dit is een speciale oproep aan motorclubs en organisatoren van motorevenement. Het is de bedoeling dat er vanaf 2011 een totaal overzicht is van alle evenementen die in Nederland georganiseerd worden. Ritten van motorclubs, sponsortochten en goede doelen toeren kunnen gratis en zonder enige verplichting worden opgenomen in de nationale motortoerkalender 2011.

Kijk snel op www.nationalemotortoerkalender.nl en zorg ervoor dat ook jouw rit volgend jaar via deze kalender wordt gepromoot.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.