Tourtochten door Europa

VTO Total Care (Vrije Toering Organisatie) houdt zich sinds 1992 bezig met het organiseren van motortochten en -reizen. In al die jaren heeft het bedrijf een lange lijst kunnen samenstellen van toertochten door heel Europa. Op de site www.europatochten.nl staan zo'n 400 routes uitgestippeld, waarvan meer dan de helft gratis is te downloaden. Bovendien heeft VTO bij iedere rit een beschrijving en foto's toegevoegd. Dus heb je voor dit jaar nog geen leuke motorrit bedacht, laat je dan inspireren op deze site en ga in de zomer lekker toeren. Je kunt kiezen voor tochten door België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Monaco, Nederland, Oostenrijk, San Marino, Schotland, Spanje, Wales en Zwitserland.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.