Transalpclub organiseert toertocht

Heb je nog geen plannen voor volgend weekend? Dan hebben wij een voorstel. Doe mee aan de Groningenrit van Mense Landlust op zondag 15 augustus. Bij deze verassende grensrit rij je door het oostelijke deel van Groningen en het platteland van Oost-Friesland. Een tussenstop, om echte Duitse Schnitsels te eten in een bikermotel, mag daarbij niet ontbreken en het is min of meer gebruikelijk om voorafgaand op camping Veendam te verblijven en daar gezellig te barbecueën.

De tour start om elf uur (verzamelen vanaf tien uur) bij Mulders motoren aan de Vrijheidsweg 19 in Veendam) en is ongeveer 150 kilometer lang. De eindlocatie is bij de Piekenier aan de Voorstraat 21 in Oudeschans. De route is niet offroad. Er zit wel een kilometer onverhard wegdek tussen, maar dat is eenvoudig te rijden zowel voor off-roads als voor niet-allroads.

Deelname is gratis, maar hiervoor moet je wel het toerformulier invullen. Het formulier is te vinden is op: www.transalpclub.nl en moet ingeleverd worden bij het inschrijven. Daar ontvang je vervolgens de gedetailleerde routebeschrijving. Toertochten van de Transalp Club Nederland worden altijd op individuele basis gereden, want Transalpclub Nederland ontmoedigt het rijden in grote groepen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.