Triumph Bollenstreek opent zijn deuren UPDATE

Wim Zielman maakt van zijn grootste hobby zijn levenswerk door de opening van Triumph Bollenstreek in Hillegom. Op 1, 2 en 3 juli opent Zielman met een grote knal de deuren. Naast de niet te vermijden bitterballen, en zelfs friet voor alle bezoekers op de zaterdag, draait het deze dagen natuurlijk om de motoren. Zo zijn er volop testmotoren, waaronder de fonkelnieuwe Sprint GT.

Ter kennismaking heeft de nieuwste Triumph Motorcycles dealer een aantrekkelijk aanbod in de vorm van een unieke verlengde garantie van één extra jaar op iedere nieuwe Triumph. Ook profiteren bezoekers direct van het tijdelijk gereduceerde werkplaatstarief en is er tijdens de opening een aantrekkelijke korting op multi-aankopen.

Wim Zielman is één brok passie als het om het merk Triumph gaat. “Mijn passie is Triumph, al 25 jaar lang, ik ben er dan ook ontzettend trots op nu dealer van Triumph te zijn geworden. Ik ben eigenlijk begonnen als verzamelaar van Triumphs en ik sleutel zelf nog steeds erg graag en ik verzorg al jaren met veel liefde (deel)restoraties van klassieke Triumphs. De cirkel is door Triumph Bollenstreek nu dan ook rond met de samenkomst van de historische Coventry en Meriden Triumph’s en de moderne Triumph’s die in Hinckley gebouwd worden.”

UPDATE 1 juli 2010 15h40
Op zaterdag 3 juli zal stuntrijder Kevin Carmichael zijn kunsten vertonen bij de opening van Triumph Bollenstreek, de hele middag zal hij een aantal spectaculaire stuntshows verzorgen op bijna alle Triumph-modellen, ongeacht de afmetingen of het vermogen. Carmichael is voormalig wereldkampioen stuntrijden en weet elke keer zowel motorrijders als niet-motorrijders met zijn ongelooflijke stunts te verbazen. Neem een camera mee, want dit worden unieke beelden!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?