Triumph Bonneville-dag in Leusden

Bij Blom Motoren in Leusden kunnen alle liefhebbers van Triump Bonneville’s zich op zaterdag 2 oktober helemaal uitleven. De Bonnie-dag op ‘t Koendert draait namelijk om gezelligheid, een toertocht en kijken naar interessante motorfietsen. Zo zijn er, naast de bijzondere motoren van de bezoekers, een aantal specials aanwezig zoals de stijlvolle Thruxton Davida Special Edition en een zeer Bonneville Dirttracker met dikke noppenbanden. Ook is er één (nummer 528) van de 650 unieke Bonneville T100 Sixty modellen te bewonderen. Naast kijken draait een Triumph-dag natuurlijk vooral om rijden. Daarvoor zijn er voldoende demo-modellen beschikbaar. Meer info: www.blommotoren.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?