Triumph geeft accessoires weg

Zomaar zeshonderd euro aan extra accessoires meekrijgen wanneer je een motor koopt, is niet voor iedereen weggelegd. Maar wél voor degene die een nieuwe Triumph Street Triple kopen, want het merk doet vanaf 1 september bij aankoop van een nieuw exemplaar een 'Plus-pakket' cadeau. Dit geldt zowel bij aankoop van een 'gewone' Street Triple als bij aankoop van een Street Triple R. Het pakket bestaat uit een flyscreen, radiatorkappen en een bijpassende bellypan. "Met deze accessoires krijgen de Street Triple's een nog sportievere uitstraling dan ze al hadden. De luxe uitvoering van de Street Triple R is daarbij de spreekwoordelijke kers op de taart, vooral nu het Plus-pakket daar nog een flinke schep bovenop doet", aldus het Britse merk.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?