Triumph on tour

Altijd al een keer met een cruiser of classic van Triumph willen rijden? Dan doe je er goed aan zaterdag 5 en/of zondag 6 juni naar Zaandam te trekken. Bij de lokale Triumph dealer aldaar staan vanaf 11.00 uur namelijk diverse modellen klaar voor een proefrit. Kijkend naar het zomers weer dat verwacht wordt, kunnen wij ons een slechtere besteding van het weekend bedenken. Aanmelden kan via info@triumphzaanstad.nl of door langs te gaan bij Triumph Zaandam aan de Weer 29.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?