Triumph Paas feestweek

Triumph Bollenstreek in Hillegom sluit op goede vrijdag en tweede paasdag de deuren, in tegenstelling tot vele andere motorzaken, niet. Vanaf tweede paasdag tot en met zondag 1 mei wordt er zelfs een heuse feestweek van gemaakt.

Tijdens deze dagen kun je met de nieuwste modellen proefrijden en gelden er aanbiedingen op onder andere de kleding, sloten, zonnebrilhelmen van Caberg, smeermiddelen en accessoires. Op een aantal occasions krijg je tien procent korting.      
 
De week wordt afgesloten met een traditionele bloembollenrit. Zondag 1 mei wordt om 9.30 uur verzameld bij de Langevelderslag in Noordwijk. Om 11.00 uur vertrek je in groepjes om een rit langs de bollenvelden te maken.
 
Proefrijden kan op deze dagen op de volgende modellen:
Triumph Sprint GT 2011
Triumph Speed Triple 2010-2011
Triumph Street Triple 2011-2012
Triumph Rocket Roadster 2011
 
Triumph Thunderbird Storm 2011
Triumph Tiger 800
Triumph Tiger 800 XC
Triumph Amerika/Speedmaster
Triumph Bonneville
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?