Triumph Speed Triple in legergroen

Voor een Britse volwassen man is het de meest logische gang van zaken: je gaat in het leger. Voor een Triumph klaarblijkelijk ook… Want vanuit de fabrieken in het Engels Hinckley zal de Speed Triple vanaf nu trouwe dienst gaan vervullen in een nieuwe Matt Khaki Green kleurstelling.

Compleet in militaire stijl aangebrachte graphics en bijpassende radiatorkappen. Ook worden accessoires zoals flyscreen, onderkuipdeel en zadelkap in de Matt Khaki kleurstelling geleverd.|

De special Speed Triple wordt leverbaar vanaf mei en heeft een consumentenadviesprijs van 13.390 euro. Mocht je overigens nooit in dienst zijn geweest en dat ook niet meer willen. Wees gerust! Triumph levert de Speed Triple ook in Blazing Orange, Fusion White, Jet Black en Matt Black.

Daarnaast is er ook nog de Speed Triple SE in Tornado Red/Crystal White, die naast de kleurstelling ook nog veel accessoires standaard meekreeg.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?