Triumph Tiger-meeting

Blom Motoren in Leusden organiseert een meeting voor bezitters van een Triumph Tiger. Deze meeting zal op zaterdag 3 juli plaatsvinden vanaf 10.30 uur. Ook zullen de Tiger-bezitters vanaf 12.00 een tocht van ongeveer 120 kilometer maken. Dus ben je in het bezit van een Triumh Tiger, ga dan naar Blom Motoren in Leusden voor een echte Tiger-meeting. Kijk voor meer informatie op www.blommotoren.nl
 
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.