Troy aan je muur

Nog niet zo gek lang geleden maakten we kennis met Ducati Art, een nieuwe onderneming onder de vleugels van Ducati, gespecialiseerd in kunstwerken rondom het merk, variërend in stijl voor de echte liefhebber die ook voor aan de muur iets moois wilt hebben wat ook niet-motorrijders kunnen waarderen. Ter ere van Troy Bayliss’ carrière is nu de ‘Honour & Glory’-collectie in het assortiment opgenomen, waarin afbeeldingen van Bayliss zoals we hem kennen zijn verwerkt tot ware kunststukjes. Kijk op www.ducatiart.com voor meer informatie.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?