Truimph triomfeert opnieuw

De Verenigde Staten is ‘s werelds grootste en meest veeleisende cruisermarkt. Het is de thuisbasis van de cruiser en daarmee voor bedrijven zoals het Britse Triumph de ideale plaats om zichzelf te bewijzen. De Triumph Thunderbird heeft inmiddels haar naam gemaakt, want Cycle World, hét toonaangevende motorblad in Amerika, verkoos deze week voor het tweede jaar op rij deze motor als ‘Cruiser van het Jaar’.

Gelijk na de introductie van het model, in de zomer van 2009, won de 1600cc paralleltwin cruiser deze prijs. Dat Truimph dit jaar nog een keer met de ‘Cruiser van het Jaar’-prijs naar Engeland terugkeert toont aan dat de Triumph Thunderbird één van de beste cruisers van nu is.

"Het winnen van deze prijs in de VS, voor het tweede jaar op rij, is een ongelooflijke prestatie voor iedereen die er binnen Triumph bij betrokken is: onze ontwerpers, productie- en ondersteunend personeel, onze dealers en natuurlijk onze klanten, die de motorfietsen het beste kennen", aldus Paul Stroud, Triumph's Sales & Marketing directeur.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.