TT-bestuur is tevreden

Het bestuur van de TT is zeer tevreden met het verloop van de afgelopen dagen. Met ruim 140.000 bezoekers in drie dagen kan er toch wel gezegd worden dat de begroting gehaald is. "Er zit een stijgende lijn in", zegt TT-voorzitter Arjan Bos.

Hoewel Rossi niet aanwezig was tijdens deze tachtigste editie van de TT, was het evenement toch weer behoorlijk populair. Dit is volgens het bestuur van de TT makkelijk te verklaren. "Men wil een beleving, je gaat heen omdat je dat al twintig jaar doet. Het gaat om het totaalplaatje, ook om de sport maar ook om het kamperen en het feesten", aldus de voorzitter.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.