TT in opdracht

Fotograaf Sake Elzinga heeft een fraai fotoboek  gemaakt over 30 jaar Dutch TT met als titel 'TT in opdracht'.
Sake fotografeert sinds 1978 alles rondom het circuit van Assen. Niet alleen de races, maar ook de pitspoezen, coureurs, officials en de beruchte feesten in Assen en Witten zijn op de gevoelige plaat gezet.

In dertig jaar heeft de fotograaf een boeiend fotoarchief kunnen samenstellen. Dit boek biedt een selectie daaruit plus drie interviews met coryfeeën uit de recente TT-historie. Het fotoboek is ook in een luxe uitvoering te koop met een rubberen omslag! 

Meer informatie op www.motoport.nl, waar je het boek ook kunt bestellen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.