TT-nacht rustig verlopen

De politie verrichtte in de nacht van vrijdag op zaterdag verschillende aanhoudingen voor het plegen van zaken als diefstal, vernieling, openlijke geweldpleging, mishandeling en belediging van de politie. En daar houdt het niet mee op, want er werden ook mensen aangehouden in verband met brandstichting, verboden wapenbezit en openbare dronkenschap. Ook reed er een bromfietser, na het negeren van een stopteken, in op een agente. Hoewel de politie achttien aanhoudingen verrichtte noemde zij dit toch de een relatief rustige TT-nacht.
 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.