TTT Circuit

Nee, dit is geen tikfout! Na eindeloze berichten over circuits en oefenbanen is het nu zelfs iemand daadwerkelijk gelukt alle vergunningen voor elkaar te krijgen. Nederland krijgt er een faciliteit bij! Het Test Track Thedinga, zoals het heet, moet verrijzen in Emmen, als aanvulling op het geluidssportcentrum Pottendijk. Zijn het dus toch weer de Drentenaren die met de eer strijken… Niettemin zijn de plannen veelbelovend. Naast de huidige kartbaan komt straks een 2350 meter lang circuit met geïntegreerde sprintbaan en oval. Volgens de planning moet deze zomer de eerste schep de grond in gaan, dus is het best mogelijk dat in 2011 de eerste meters gereden kunnen worden. Kijk vooral voor meer informatie op www.testtrackthedinga.nl.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.