TTXGP op TV

Zoals uit de weblog van Jan Boer wel bleek, is het niet gemakkelijk om motorrace op televisie te bekijken. MotoGP, WK Superbike en ook het WK motorcross zitten bijna allemaal achter de decoder of zijn zelfs enkel via internet te zien. Toch mag er weer geraced worden op televisie.

Motors TV zal komend seizoen namelijk de wedstrijden van de TTX GP uitzenden. Zoals we weten is de TTXGP sinds 2009 het enige ‘echte’ wereldkampioenschap voor elektrische motoren. De ontwikkeling gaat razendsnel en dat geldt inmiddels ook voor de motoren. Ook het kampioenschap is inmiddels een flink stuk groter geworden, zes wedstrijden worden in Europa verreden, drie in de VS en eentje zelfs helemaal in Australië.

De wedstrijden zullen voor op televisie samengevat worden, maar desalniettemin wordt er wel aandacht aan besteed. Wie dus in alle stilte wil genieten van snelle tweewielers, hoeft voortaan niet meer het geluid van een GP uit te zetten. Gewoon Motors TV opzoeken en genieten!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.