Twee dagen Andalusië

Wil jij tijdens de kerstdagen iets voor een ander en toch ook een beetje iets voor jezelf doen? Bied dan op een tweedaagse motorhuur plus overnachting in Andalusië. GSheaven en B&B Casa Don Carlos steunen namelijk Serious Request 3FM ten bate van het Rode Kruis met deze aanbieding. Ga naar: http://seriousrequest.3fm.nl/page/10_veiling of ga direct naar de biedingpagina: http://cgi.ebay.nl/2-daags-Motor-Arrangement-Andalusie-/130467995595?pt=LH_DefaultDomain_146&hash=item1e607f9fcb.

Als jij de hoogste bieder bent, ga je in het nieuwe jaar lekker een toerrit maken in Spanje met een BMW R1200GS Adventure. Overnachtingen voor 2 personen in het Bed & Breakfast van Casa Don Carlos plus de transfer naar Malaga is inclusief.

Serious Request:
3FM-dj's Giel Beelen, Gerard Ekdom en Coen Swijnenberg maken dag en nacht radio om geld in te zamelen voor aidswezen. Dit doen ze in samenwerking met het Rode Kruis.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.