donderdag 28 maart 2024

Twee gave Royal Enfield primeurs voor MOTORbeurs Utrecht!

Royal Enfield heeft twee speciale edities onthuld: de Thunder Edition Continental GT 650 en de Lightning Edition Interceptor 650. De basis is zoals je mag verwachten de 648 cc twin van Royal Enfield, maar verder is heel veel anders. Heel bijzonder is dat de lancering plaats vindt op de MOTORbeurs Utrecht, die van 23 tot en met 26 februari is in de Jaarbeurs. Twee motorprimeurs in Nederland is zeker niet iets dat je elke dag meemaakt en daarom iets dat je niet wilt missen. Op naar Utrecht dus!

De Thunder Edition Continental GT 650 herken je door de afneembare zijtassen, het tweepersoons touringzadel, speciale motorbeschermers en carterbeschermer, een kort getint windscherm, CNC-bewerkte spiegels en olievuldop.

2023 Royal Enfield Super Meteor 650 getest in India: niet alleen door z’n prijs een topper

Prijzen Thunder Edition Continental GT 650

Adviesprijs €9,199: Monocolor – Rocker Red, British Racing Green
Adviesprijs €9,499: Bicolor – Ventura Storm, Dux Delux
Adviesprijs €9,699: Chrome – MR Clean

De Lightning Edition Interceptor 650-editie omvat eveneens afneembare zijtassen, een touringzadel, motorbeschermers, een aluminium carterbeschermer, een hoog flyscreen, touring spiegels en CNC- bewerkte olievuldop.

Prijzen Lightning Edition Interceptor 650

Adviesprijs €8,899: Monocolor – Canyon Red, Ventura Blue, Orange Crush
Adviesprijs €9,199: Bicolor – Sunset Strip, Downtown Drag, Baker Express
Adviesprijs €9,499: Chrome – Mark II

Let op! Slechts beschikbaar zolang de voorraad strekt bij deelnemende EU-dealers.

Ook Motor.NL is aanwezig!

Hal 12 wordt dit jaar de place to be voor jullie op de MOTORbeurs Utrecht, want daar ga je de stand van ons vinden. En ons is ons in de aller breedste zin van het woord want we zijn er met MOTO73, Promotor, Motor.NL, Motormaatje en de Riders Club, de leukste motorclub van Nederland. Kortom: ga gewoon op de gezelligheid af en je vindt ons probleemloos.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen