Tweedaagse proefrit

De Yamaha X-MAX 250 ABS biedt je volgens de importeur natuurlijk heel veel voordelen. Maar Yamaha is hiervan zo overtuigd en willen dit kracht bij zetten door je een mooi aanbod te doen. De Yamaha-dealer geeft namelijk niet één rondje weg. Nee, je mag de X-MAX twee werkdagen meenemen voor een proefrit! Zo kunt je zelf ervaren dat de motorscooters een ideaal alternatief vormen voor de auto. Klik hier om een afspraak te maken.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?