Tweede Vriendendag TT Circuit

Op zaterdag 25 september, de trainingsdag van de MOTO73 Race of the Champions, houdt de Stichting Vrienden van het TT Circuit haar tweede Vriendendag op het TT Circuit. Het aantal prominenten uit de sportwereld dat zich aansluit bij ‘de vrienden’ breidt zich in rap tempo uit. Was het in maart nog Europarlementariër Wim van de Camp die zich opwierp als ambassadeur, in mei heeft de autocoureur Robert Doornbos zich eveneens aangesloten bij de stichting. Wie volgt?

De stichting nodigt iedereen uit deze dag bij te wonen, zowel donateurs als belangstellenden zijn van harte welkom. De toegang is gratis. Het enige wat ze vragen is dat je je aanmeldt via het inschrijfformulier op www.vriendentt.nl.

Programma
10:30: Ontvangst met koffie en prijsvraagformulier Riders for Health
11:00: Welkomstwoord door Pieter Hofstra, ingeleid door dagvoorzitter Evert ten Napel
11:15: Toelichting plan Toekomstvisie TT Circuit en omgeving door Cees Oosterwijk (BMC)
12:00: Presentatie over TT Institute Innovam c.s. door Koen van Hamburg (Innovam)
12:15: Forum ambassadeurs, politici, bestuur met ruimte voor vragen en meet & greet met ambassadeurs, onder leiding van Evert ten Napel (dagvoorzitter)
13:00: Huishoudelijke mededelingen over middagprogramma en uitslag quiz Riders for
Health; door Jaap Timmer
13:05: Pauze
14:00: Bustour en fietsen op het circuit
14:30: Rondleiding over TT Circuit
16:00: Einde programma

Op dezelfde dag vinden ook de trainingen plaats voor de MOTO73 Race of the Champions. Uiteraard kun je ook daar gratis getuige van zijn. Sla dus je slag!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.