Upgrade voor KX250F

Motormerken komen steeds eerder met de modellen voor komend jaar. Zo presenteerde Ducati al een nieuwe Monster terwijl de lente nog niet eens begonnen was. Kawasaki doet vanaf nu ook vrolijk mee aan deze rage in de vorm van de Kawasaki KX250F 2011.

De KX250F heeft namelijk een volledige upgrade ondergaan voor 2011. De belangrijkste kenmerken van het nieuwe model zijn een acculoos en volledig instelbaar injectiesysteem, een Separate Function front Fork, nieuwe achtervering en swingarm, meer tractie en een betere handling.

Surf voor meer informatie naar www.kawasaki.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?