V7 Racer komt echt

Toen Moto Guzzi vorig jaar op de EICMA de V7 Clubman liet zien, was iedereen het er mee eens dat het verschrikkelijk gaaf zou zijn als de Italiaanse fabrikant deze motor ook echt in productie nam. Lang bleef het daarna stil. Angstaanjagend stil. Tot vandaag want Guzzi heeft de V7 Racer, zoals de telg gaat heten, officieel gepresenteerd.

Een 750cc, 90-graden V-Twin zorgt voor de aandrijving, 18-inch wielen en 320 mm remschijven, inclusief remklauwen van Brembo, zijn de tot nu toe vrijgegeven technische gegevens. De V7 Racer wordt in ieder geval in zeer beperkte oplage gebouwd.

En nog meer goed nieuws: er komt ook een V7 Classic en een V7 Café.

Later meer.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?