Vacature Motoria Benelux

De ideale collega voor Motoria Benelux is dienstverlenend ingesteld, heeft gevoel voor commerciële mogelijkheden en is representatief. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit telefonische verkoop, order verwerking en de ondersteuning van de buitendienst medewerkers.

Functie eisen
– Minimaal MBO werk- en denkniveau
– Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
– Stressbestendig
– Teamspeler
– Vertrouwd met de moderne informatie en communicatie systemen
– Een resultaat gerichte instelling, geen 9 tot 5 mentaliteit
– Ambitieuze instelling en doorzettingsvermogen
– Ervaring in een soort gelijke functie en kennis van de motorhandel is een must
– Kennis van de Engelse, Duitse en Franse taal strekt tot aanbeveling
– Woonachtig in de regio van Barneveld

Ben je geïnteresseerd in de bovenstaande functie en wil je werken in een jong dynamische team, stuur dan je schriftelijke sollicitatie naar:
Motoria Benelux
T.a.v. Luud Dekker
Hanzeweg 8
3771 NG Barneveld
Tel: 0342 – 420 702
luuddekker@motoria.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.