Valse KNMV-brief in omloop

In de motorwereld is grote verwarring ontstaan door de verspreiding van een brief, waarbij zonder medeweten en goedkeuring van de KNMV haar logo is afgebeeld. De mailing waarschuwt voor levensgevaarlijke situaties en schade aan andere voertuigen, die wordt veroorzaakt door onderdelen van niet-Europese motoren die langs de Nederlandse wegen zouden liggen.

De brief met de aanhef ‘Beste motorrijder’, is verspreid op 9 september 2010, verwijst naar de KNMV-website en is namens de KNMV ondertekend met een naam die bij de overkoepelende motorbond niet bekend is.

De KNMV betreurt dit misbruik van haar naam en distantieert zich volledig van deze brief. Ondertussen wordt getracht te achterhalen wie voor deze mailing verantwoordelijk is, zodat gepaste maatregelen genomen kunnen worden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.