Van den broek dupe van brandstichting

De 48-jarige Franciscus B. die woensdag in het Nederlandse Zundert werd opgepakt op verdenking van brandstichting van 15 auto's in de Noorderkempen en het zuiden van Nederland, liet het niet alleen bij vierwielers. Zo leidde het spoor van Franciscus B. tot bij Trial- en endurospecialist Alex van den Broek in de Lijsterstraat in het Nederlandse Zundert.

Alex van den Broek is het laatste slachtoffer van Franciscus B. De pyromaan stak 26 januari om iets voor 5.30 uur de vrachtwagen van Van den Broek in brand. In sneltreinvaart sloegen de vlammen over naar de achterliggende schuur met daarin 17 motoren. De Nederlandse Trialrijder is na de brandstichting in zijn opslagplaats totaal van de kaart: “Ik heb de brand zelf nog proberen te blussen met brandblussers. Maar tevergeefs. Er was geen houden meer aan.” De schuur en de motoren waren niet meer te redden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.