Veel boetes bij wegwerkzaamheden

Weggebruikers rijden massaal te hard op trajecten waar aan de weg wordt gewerkt. Bestuurders denken namelijk dat als het werk tijdelijk stil ligt de limiet van 70 kilometer niet geldt. Zo werden afgelopen weekeinde op de A1 bij Muiden maar liefst 4800 auto’s en motoren geflitst die te hard reden. Dat is meer dan de helft van het aantal gepasseerde voertuigen in dat tijdsbestek! Bizar maar we hebben je gewaarschuwd.

Bron en foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.