Veel rijexamens afgelast

Ook het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) heeft problemen met de winterse omstandigheden. Er zijn bijna 1500 van de geplande drieduizend examens niet doorgegaan. Het gaat voornamelijk om examens voor motoren en bromfietsen, meldde een woordvoerder van het CBR.
Vooral in het noorden zijn veel examens niet doorgegaan. Maar ook in Limburg en Noord-Brabant konden veel kandidaten niet op voor het examen.

Bron en foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.