Veel voordeel in Europese hotels

Reizen met de motor is natuurlijk fantastisch. Alleen na een dag in de buitenlucht te hebben gereden, ben je wel toe aan een goede nachtrust. Bijkomen in een fatsoenlijk hotel is dan geen overbodige luxe. Goedkoop is dat helaas niet, maar daar kan MOTO73 je komend jaar bij helpen.

Lezers van MOTO73 kunnen namelijk de ‘MyHotelCard Comfort’ aanschaffen, waarmee in veel Europese hotels voordelig kan worden overnacht. Het kost je slechts 29 euro per persoon per nacht en daar krijg je nog een lekker ontbijt bij ook! Als je de kaart via MOTO73 bestelt, betaal je geen €59,50 maar €24,50! Die 35 euro’s zijn dus al verdiend. In de nieuwe MOTO73 (nummer 26) staat deze aanbieding met verdere uitleg. De kaart bestel je via www.myhotelcard.eu/moto73.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.