Verhalen gezocht

Heb je een motor, een mooi verhaal over die motor en wil jij in MOTOR Magazine staan? Of je nou drie keer de wereld rondgereisd bent, je motor zelfgebouwd hebt, op ski's achter een pak wilde Husky's aan gesleept bent of zo'n unieke machine hebt dat deze zelfs hoogzomers nog niet naar buiten gaat. Wij willen het allemaal bijzonder graag horen.

Speciaal hiervoor is namelijk de rubriek 'Mijn motor en ik' in het leven geroepen en zo lang er motoren zijn, is er ruimte. Stuur voor meer informatie of om je aan te melden een mailtje naar redactie@motor.nl, onder vermelding van ‘Mijn motor en ik’.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.