Verhoging motorrijtuigenbelasting gaat door!

Gisteren is een motie voor het niet doorvoeren van een verhoging van de motorrijtuigenbelasting verworpen. Afdeling GT van RAI Vereniging reageert teleurgesteld. De motie was ingediend door SP-Kamerlid Farshad Bashir.

“Het is zeer teleurstellend en volstrekt onterecht dat verhoging van de motorrijtuigenbelasting voor motoren toch wordt doorgezet”, aldus Eugène Daams, secretaris Afdeling GT van RAI Vereniging. “Gelukkig is men met betrekking tot het invoeren van een aanschafbelasting voor brom- en snorfietsen wel bij de tijd gebleven.” Met dit laatste doelt hij op een andere motie over dit onderwerp die gisteren in de Tweede Kamer eveneens werd verworpen.

Later meer.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.