Verjaardagsmotor van Wolf

Custom Wolf bouwde in het frame van de dikke V-2 een RevTech 100 Cubic Inch (1640 cc) krachtbron waaraan een Baker vijfversnellingsbak is gekoppeld. De eindoverbrenging is geen getande riem, zoals je vaak ziet bij customs, maar een ketting. Uit een Benelli TNT is de vork gehaald, die uiteraard hier en daar is aangepast. De perimeter remschijven zijn afkomstig van Braking. Om het gevaarte op de weg te kunnen houden is er voor de achterband een zeer breed exemplaar van Contintal ingezet met afmeting 240/40/18.

Medio 2011 zal deze bijzondere machine te koop zijn. Heb je interesse èn de financiële middelen? Dan kun je via www.custom-wolf.de het prijskaartje aanvragen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.