Verkoop motorfietsen daalt

De motorfietsverkopen hebben zwaar te lijden gehad van de economische malaise en recessie van het afgelopen jaar, blijkt uit gegevens van RAI Vereniging en RDC. Naar verwachting zal 2010 ook nog een moeilijk jaar zijn waarbij rekening wordt gehouden met een stabilisatie in de markt.

De best verkochte motorfietsmerken in 2009 waren: Suzuki (2557 stuks), Yamaha (2220 stuks) en BMW (1985 stuks).
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.