Veteranen- en Klassiekerrit

Zaterdag 16 april houdt de Enterse motorclub zijn jaarlijkse veteranen en klassiekerrit. De veteranenrit wordt gereden volgens het V.M.C. regelement en start om 11.00 uur. Aan de klassiekerrit kunnen motoren en brommers meedoen die ouder zijn dan 25 jaar. Deze tocht begint om 10.30 uur. Inschrijven kan vanaf 09.00 uur. Er zijn twee bepijlde routes (een ochtend- en een middagroute) die bij elkaar ongeveer 100 kilometer zijn. Meer info: www.entersemotorclub.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.