Vind de lekkerste restaurants

Stel je voor; je bent lekker in de zomer aan het toeren op je motor en onderweg krijg je trek. Lekkere trek. Ga je dan naar de eerste de beste snackbar of rijd je liever een stukje verder voor een heerlijk maal in een goed restaurant? Voor bezitters van een iPhone hoeft die vraag niet zo moeilijk te zijn. Download de app van Lekker en je vindt overal de beste restaurants, want vanaf nu is restaurantgids Lekker ook als app op je iPhone te raadplegen.

De onafhankelijke Lekker-rapporteurs hebben het hele jaar geproefd en getest om de lijst van 500 beste restaurants van Nederland samen te stellen. Het volledige juryrapport vind je terug in het tijdschrift Lekker (prijs € 9,95) en nu dus ook via de nieuwe app op je iPhone (prijs € 4,99).

Download de app via iTunes of ga naar www.lekker.nl/app en bekijk de mogelijkheden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.