Vol gas met Affetto

Op vol vermogen wordt jaarlijks het seizoen bij Affetto Ducati geopend met het circuitweekend in Carole, boven de rook van Parijs. Dit weekend staat vooral bekend om zijn gezelligheid en de vele sessies, vijf van twintig minuten, die er gereden kunnen worden.

Dit is dan ook dé gelegenheid om in stijl en met de knie aan de grond het seizoen te openen. Voor geoefende rijders, maar ook zeker voor de beginners en deelnemers die voor de eerste keer kennis willen maken met het rijden op een circuit is dit weekend een aanrader. Er zijn voor deze mensen voorrijders aanwezig die je op weg helpen om de ideale lijnen te rijden. Voor feedback en tips om met nog meer plezier je rondjes te rijden zullen ervaren marshalls aanwezig zijn.

Het weekend vindt plaats in het weekend van 26 en 27 maart 2011. Surf voor meer informatie en voor foto’s naar www.sads.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?