Volop vertier

De spanning is op zondag 26 september te snijden bij de laatste motorwegrace van dit seizoen, de MOTO73 Race of the Champions. Op het TT Circuit Assen vallen de beslissingen in het Nederlands kampioenschap in de klassen Dutch Superbike, Zijspannen, 125cc. en Classics. Maar dat is lang niet alles want ook naast het circuit is er volop actie.

Zo is er een motorsimulator op het horecaplein aanwezig waarop tien finalisten van First Choice met elkaar de strijd aangaan waarbij een Kawasaki te winnen is! Kawasaki Europe is hierbij met een stand met modellen aanwezig. Verder is het op het horecaplein een gezellige drukte. De Talentcup 600 heeft op dit plein een promotie stand evenals de actie Kids on Track met de Moriwaki-cup en uiteraard ontbreken ook de stands van MOTO73 en MOTOR Magazine niet.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.