Voor de echte fans van Oranje

Motorrijders hebben doorgaans niets met voetbal. Maar er zijn nog altijd een aantal uitzonderingen voor wie het volgende bericht speciaal is. Nolan heeft namelijk twee knal-oranje helmen in het assortiment.

Ten eerste de N103 Hi-Visibility N-com (foto). Deze helm kost 399.95 euro en is verkrijgbaar in de maten 52 – 64. Je kunt ook kiezen uit de N43 Hi-Visibility N-com. Dat scheelt je meteen 100 euro ten opzichte van de N103. Ook deze oranje botsmuts is leverbaar in de maten 52 -64.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.