Voor paal in België

In navolging van het Nederlandse idee kun je nu ook wild kamperen in België. Ergens in het 500 ha grote domeinbos Hoge Vijvers niet ver van het dorp Arendonk is de eerste Belgische paalcamping geopend. Nou, camping… meer dan een waterpomp waar niet drinkbaar water uitkomt op een grasveld is het niet. Moet het ook niet zijn. Want de bedoeling van paalkamperen is dat je zo dicht mogelijk terug gaat naar de natuur en daarbij afziet van elk denkbaar comfort. Je vindt de eerste Belgische bivakzone in de buurt van Talander aan De Lusthoven 88 in Arendonk. Een echte avonturier heeft uiteraard liever de coördinaten. Je vindt de pomp op breedtegraad 51º22’9’’ en lengtegraad 5º5’2’’. Er is ruimte voor drie tentjes waarmee je maximaal 48 kunt blijven bivakkeren. Meer info op: www.paalkamperen.be.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.