Vraag het Barry Veneman

Het is bijna zover, het gehele IDM-circus trekt binnenkort richting Nederland. Van vrijdag 20 tot en met zondag 22 augustus wordt het TT Circuit van Assen het strijdtoneel voor de Duitse wegracetitels. Al jaren is het IDM (Internationale Deutsche Motorradmeisterschaft) een toonaangevend kampioenschap en ook wij Nederlanders doen daar aan mee. Zo ook Barry Veneman, voormalig WK Supersport-coureur. De Dalfsenaar rijdt dit seizoen op een BMW S1000RR van Alpha Technik-Van Zon en laat zien dat hij mee kan aan de top.

En om alles te weten te komen over Barry Veneman heb je nu de kans om je persoonlijke vraag te stellen aan onze vaste columnist. Wil jij weten welke kleur onderbroek hij draagt tijdens races of waarom hij een boksende stier (of koe?) in zijn logo heeft staan, nu is je kans dat aan de weet te komen. In MOTOR Magazine 16 wordt uiteindelijk een interview geplaatst met Venemans antwoorden op verschillende lezersvragen. Stuur dus je beste vraag (en adresgegevens) op naar motor@smm.nl en wie weet komt jouw vraag met antwoord van Veneman in MOTOR Magazine te staan.

Wees wel snel met het mailen van je vraag, want de vragenronde sluit al komende woensdag 4 augustus, om 12.00 uur. Lezers die uiteindelijk hun vraag terugzien in het blad kunnen tevens een leuk presentje van BMW verwachten. Zij ontvangen namelijk een T-shirt uit de BMW Motorrad-collectie. Om alvast meer informatie over het IDM-evenement op het TT Circuit van Assen op te zoeken, kun je kijken op www.idm.de.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.