Vreemde vogels kieken in het noorden

Het jaarlijks terugkerend evenement trekt veel motorrijders van heinde en verre, maar ook veel belangstellenden uit de regio komen kijken naar de eigenbouw creaties, klassiekers en andere motoren. In het clubgebouw kunnen bezoekers een kijkje nemen in de werkplaats.

De dag wordt opgeluisterd door twee muziekbands en ’s avonds zal het weer als vanouds gezellig zijn rondom het kampvuur. Toegang is gratis. Overnachten (inclusief ontbijt voor nop) is mogelijk op de camping. Kijk voor meer informatie op www.mcmotorhead.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.