Vrij knallen op Mettet UPDATE

Sportieve motorrijders hoeven zich komend weekend niet te vervelen. CRT Holland biedt namelijk de kans om op het gloednieuwe motorcircuit van Mettet vrij te rijden op donderdag 19 (maximaal 95 dBa geluid), vrijdag 20 en zaterdag 21 augustus (maximaal 102 dBa geluid).

Het is geen probleem als je niet een professionele coureur bent, want er zijn verschillende groepen variërend tussen zeer ervaren en minder ervaren. De prijs voor zes sessies van twintig minuten per dag bedraagt slechts 100 euro. Inschrijving is mogelijk via email naar info@crtholland.nl of telefonisch via 0031 (0) 55 533 55 30. Kijk voor informatie over het circuit op www.circuit-mettet.be.

UPDATE 17-8-2010, 9h17
De geplande vrije trainingen op het circuit van Mettet op vrijdag 20 en zaterdag 21 augustus komen te vervallen. Inschrijvingen zijn derhalve alleen nog mogelijk voor donderdag 19 augustus. Op deze dag geldt een strenge geluidlimiet van 95 dBa. CRT betreurt de gang van zaken maar moest een knoop doorhakken omdat de organisatie nog steeds niet wist waar het aan toe was.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.