Vrouwen op Harley’s

Wie dacht dat Harley’s alleen voor dikke getatoeëerde mannen met leren kleding was, heeft het mis. Want in de geboorteplaats van Harley, het Amerikaanse Milwaukee, reden onlangs meer dan 1000 vrouwen mee in een lange motorparade. Veel van deze vrouwen droegen roze kleding, als symbool voor de strijd tegen borstkanker. Onder de deelnemers uit verschillende landen, bevond zich ook Karen Harley, de achterkleindochter van één van de oprichters van het beroemde motormerk.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?