Vrouwen op het papier

Volgende week wordt in Volendam een nieuw magazine gepresenteerd, genaamd ‘WOW!’ Het betreft een afkorting voor Women on Wheels en is een initiatief van Simone Bokma, de motorvrouw van 2010. Het eerste exemplaar wordt gebundeld in de kersteditie van ‘100%NL Magazine’ en bevat onder meer artikelen met Chimène van Oosterhout, Tanja Jess en Alwien Tulner in de hoofdrol. Verwacht overigens niet alleen maar verhalen over motoren, alles wat vrouwen ‘beweegt’ komt namelijk aan bod. De bedoeling is dat ‘WOW!’ vier keer per jaar uitgegeven gaat worden.

Tijdens de presentatie van het nieuwe magazine worden overigens ook de namen van de vijf vrouwen bekengemaakt die voor en tijdens de MOTORbeurs mogen gaan uitvechten wie de nieuwe Motorvrouw van het jaar wordt. Eén van hen neemt in 2011 uiteindelijk het stokje over van Simone Bokma.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.