Warm als een Est

Behalve de hoofdstad van Estland is Tallinn ook de naam van de nieuwste jas van Difi. Met zo’n naam verwacht je nogal wat natuurlijk en die verwachting wordt redelijk vervuld. Uiteraard word je goed beschermd tegen weer en wind door middel van een uitneembare thermovoering en het Aerotexmembraan, maar daar houdt het niet bij op.

Rondom is er ook de nodige protectie ingebouwd en voor de pasvorm is op doordachte plaatsen verstelling aangebracht. Een compleet pakket dat de benaming recht doet. Prijs: 229,95 euro, maten: S-4xl, kleur: zwart met rood, blauw of antraciet met wit. De Tallinn is verkrijgbaar bij MotoPort.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.