Warmte in de kou

Moet of wil jij met dit winterse weer toch op de Suzuki Burgman stappen, dan is een thermohoes wel zo lekker! Het Japanse merk heeft een uitgebreide collectie hoezen in het assortiment. Deze warmtedekens zijn voorzien van een systeem met opblaasbare luchtkamertjes die wind, kou en sneeuw tegen houden. Bovendien zit het strak om de scooter heen, waardoor het bijna niet wappert. De Suzuki thermohoezen zijn in diverse soorten verkrijgbaar in verschillende prijsklassen.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?