vrijdag 19 april 2024

We gaan ervoor! De Primavera tocht 2021 gaat door!

Uiteraard in een iets andere vorm, maar het concept blijft ongewijzigd. De ontvangst, lunch en diner worden extra goed (en veilig) verzorgt. Het wordt hoe dan ook een geweldige tocht op zaterdag 24 april. Het ziet er naar uit dat het een zonnige dag gaat worden. Bij de start van de toer ligt er een cadeau voor je klaar: een custom-made mondkapje (ook leuk voor tijdens het boodschappen doen!).

Overheidsmaatregelen

Te allen tijde worden de geldende coronamaatregelen van de Nederlandse overheid gehanteerd.

  • Blijf thuis bij corona-gerelateerde klachten;
  • Houd 1,5 meter afstand van mede-motorrijders;
  • Gebruik de desinfectiepompjes die bij de tussenstops staan;
  • Een mondkapje dragen indien je jezelf in een overdekte ruimte bevindt (bijv. als je naar het toilet gaat).

Aandachtspunten

  • Je hebt jezelf aangemeld voor een tijdsblok. Dat komt niet nauw op een paar minuten, maar respecteer de tijdsblokken, zodat de noodzakelijke spreiding gecreëerd kan worden;
  • Probeer niet te lang bij de tussenstops te verblijven. We begrijpen dat het een mooi moment is om bij te praten met motorvrienden die je wellicht al tijden niet hebt gezien/gesproken, maar bij een goede spreiding blijft het veilig voor iedereen. Tip: stop tijdens de route een keer extra met je motorgroepje. Bijvoorbeeld bij een mooi uitzichtpunt, een tankstation of andere locatie;
  • Volg de aanwijzingen van de aanwezige medewerkers ter plaatse op;
  • De beste bescherming ben je zelf, door voldoende afstand van anderen te bewaren;
  • Het is een individuele toertocht.

Alle deelnemers die zich via Ticketpoint hebben aangemeld, ontvangen uiterlijk vrijdag 16 april een e-mail met de laatste gegevens en de route.

Aanmelden voor de toertocht kan tot uiterlijk donderdag 22 april. Last-minute aanmelders krijgen op 23 april de laatste gegevens en de route toegestuurd.

Schrijf je nu in voor de laatste plekken! Meer informatie over het thema, de route en de prijzen kun je vinden op Ticketpoint.nl/primavera.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen